Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Es venen xapes solidàries a Torrent

chapascharla

¿Vols una xapeta dissenyada per un artista de falles infantils? Aleshores informa’t ací d’on aconseguir-les gràcies a la iniciativa de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, de Torrent. El preu de cada xapa, dos euros, es destinarà a ARTIC (Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca).

Els artistes que han dissenyat estes xapes són Alberto Abril, Aleart, Ángel Navarro, Carlos Benavent, Cate i Rosa, David Moreno, Imaginarte, Javier Igualada, José Gallego, Marina Puche, Mario Gual, Miguel Hache, Óscar Villada, Pedro Rodríguez, Sergio Alcañiz i Sergio Amar. Es poden comprar al casal de la comissió (carrer Cronista Vicent Beguer, 2 i 4, de Torrent), a la seu social d’ARTIC (carrer de l’Hospital, 6, de Torrent), i per al que no volen desplaçar-se, les poden demanar per correu electrònic a la comissió fallera escrivint a mail@fallacronista.com.

Panel Chapas