Vestits de valenciana per a cansar-se

1700Uns 30 modelets van vore’s en la primera desfilada (que no cercavila) d’indumentària valenciana de la Falla Sant Vicent-Empar Iturbi. Això va ser sorprenent, però no menys que el fet que començara puntual, cosa estranya tractant-se d’un acte de fallers.

 

 

A les 18.30 hores va començar la desfilada presentada per Judith Górriz, component de la cort d’honor de la fallera major de València de 2006 i periodista, al carrer Empar Iturbi de València. Van ser 30 els models que va vore el públic present, els quals van ser obra dels indumetaristes Pinazo, Josep Corts, Les Barraques, 1700, Els Guinyols, Flor i Álvaro Moliner.

 

 

Quant a les models que els van portar, entre elles va haver-hi antigues components de la cort d’honor de la fallera major de València, així com una fallera major infantil de València, i també falleres majors de diverses comissions. En efecte, van lluir-se per la passarel·la Cristina López (fallera major de la Falla Mestre Serrano de Paiporta 2011), Carla García (fallera major de Sant Vicent-Empar Iturbi 2011), Patty Bonet (fallera major de Doctor Manuel Candela-Avinguda del Port 2012), Irene Nabás (fallera major d’Exposició 2013), Virginia Silla (cort d’honor de la fallera major de València 2009), Isabel Conejero (cort d’honor de la fallera major de València 2008), Ruth Sánchez (cort d’honor de la fallera major de València 2011), Inmaculada Escudero (fallera major infantil de València 2007), Concha Olmos (fallera major de Plaça Mare de Déu de Lepant), Cristina Duart (fallera major de Mestre Gozalbo 2012) i Alicia Anchel (fallera major de Convent 2012).

Estos vestits són els que van poder vore’s en la desfilada: