Gayano i Trafalgar, esbossa que t’esbossa

Fa molt poquet, les falles Gayano Lluch-Doctor Marco Merenciano i Illes Canàries-Trafalgar han presentat els projectes de les falles que volen plantar el pròxim març amb el permís de la pujada d’IVA, i que intentaran que concursen en seccions altes. El verí és una cosa del joc de la vida que deixa sense paraules. ¿Que m’he explicat com un polític, o siga, que no s’entén res? Continua llegint i ho entendràs.

En Gayano Lluch-Doctor Marco Merenciano s’han presentat esta nit els projectes de falla. Verinosos o Enverinades, de Sergio Musoles, mostra un encantador de serps molt especial on la serp té forma de una dona molt guapa en el seu cap. Quant la falla infantil, amb el lema Clàssics clàssics, repassa personatges de la literatura clàssica juvenil com els Tres Mosqueters, Gulliver i Robin Hood, i és obra de Javier Igualada.

gayanogran
Esbós de la falla gran de Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano 2013

 

gayanoinf
Esbós de la falla infantil de Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano 2013

 

Quant a Illes Canàries-Trafalgar, la gran és de Paco Mesado i, amb el lema El joc de la vida, mostra en clau d’humor i relacionant-los amb jocs, diversos detalls de la vida. Per altra banda, la falla infantil es titula Sense paraules i, sense obrir boca, la realitza Vicente F. Lorenzo.

trafalgargran
Esbós de la falla gran Illes Canàries-Trafalgar 2013

 

trafalgarinf
Esbós de la falla infantil Illes Canàries-Trafalgar 2013