Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

Les Roques, durs per a suportar tanta festa

futbolroques

Els fallers de Les Roques (Dénia) tenen bona resistència per a aguantar tanta festa. Fa un parell de setmanes es tiren 24 hores de futbol sala, i este cap de setmana tenen sopar de cabasset i dinar de llandeta de peix. ¿Arribaran a Falles a este pas?

A les deu de la nit d’un divendres de fa dues setmanes va començar el torneig de futbol, el qual va organitzat un bon grup de gent de la comissió. En acabar, els representants de la comissió, José Antonio Monsonís, Pamela Pagador, Marcos Gimeno i Emma Miralles junt a les falleres majors de Dénia, Rocio Patricio Egea i Patricio Tabernero San Miguel, el regidor d’esports Paco Arnau, i un representant d’Acydma van fer l’entrega dels trofeus a les falles guanyadores.

Però com que no tenen prou, ja han organitzat més diversióper a este cap de setmana. Dissabte tindran un sopar de cabasset a les 21.30, amb festa després, i diumenge un dinar de llandeta de peix a 8 euros per persona adulta i o 3 euros en el cas dels xiquets (que en este cas dinaran pizza).