Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Una web per als més frikis del monument faller

bdfallas

L’Internet faller ha crescut recentment, i ho ha fet amb una web de les que tornen bojos als aficionats del monument faller. El seu  nom és BDFallas, i com s’endevina del seu nom, és una base de dades de fotos de falles que anirà ampliant-se per a consulta de qualsevol internauta. A més, el públic podrà col·laborar amb les seues imatges i creant itineraris per a visites. De moment, els seus creadors, José Antonio Marco i de Chuano Puchol Marchuet, s’estan donant la pallissa d’introduir informació.

Esta web és una resposta a les ganes de molts aficionats a la festa de trobar imatges d’una determinada falla. I ho poden fer a través de diversos criteris: any, comissió, secció, artista, etc. La informació de cada monument es complementa amb el mapa que indica on es planta, així com per una fitxa de la comissió i una altra de l’artista faller. A més, hi ha una secció anomenada “Mi DBF” que permet guardar les preferències de cadascú quant a artistes, comissions, rutes per a visitar falles, recerques i fotos pujades a la web.