Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

Toca’t un ou, guanyant un concurs

DSC 2057

Un grup amb el curiós nom de “Toca’t un ou” ha guanyat el Concurs Nacional de Xarangues organitzat per la Falla Port Rotes, de Dénia, el qual va tenir lloc  el 22 de setembre. Segur que per a guanyar, han fet més que tocar-se els ous.

Eixe dissabte 22 a les set de la vesprada van concentrar-se a la Glorieta de Dénia totes les xarangues que van concursar, a saber: Kriptonita (de Cullera), A To Pastilla (de Socuéllamos, Ciudad Real), i Toca’t un ou (Dénia). Des d’allí van fer una cercavila on van tocar música i van ballar, tot sota la mirada del jurat i de molt de públic. Després del sopar, els participants van tocar la peça obligatòria (el mambo Fusta) i una lliure, per a continuació decidir-se que el primer premi, dotat amb 600 euros, seria per a Toca’t un ou. En segon lloc va quedar A To Pastilla, els quals van emportar-se 300 euros, quedant en tercer Kriptonita, que va aconseguir-ne 150. Toca’t un ou també va aconseguir el premi a la millor solista, la qual va portar-se el seu pes en caixes de cervesa, és a dir, 65 kilos. En este concurs van estar presents les falleres majors de la localitat, Marta Tabernero i Rocío Patricio, acompanyades de membres de la Junta Local Fallera de Dénia.