Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Jocs per a xiquets i cervesa per als majors

oliveretaescanear0002Per un costat, l’Agrupació de  Falles Olivereta celebrarà unes jornades infantils d’ací a dos dissabtes, i per altra, la Falla Avinguda de l’Oest “Els Velluters” tindrà la seua Oktoberfest el dia 20 (d’octubre, naturalment). En la primera, els participants eixiran esgotats, i en la segona doblegats.

La festa més propera és la infantil d’Olivereta, que tindrà lloc al Parc de Capçalera de València. En ella els xiquets gaudiran d’un matí ple de jocs, tallers i pintacares, entre altres activitats, per a després dinar al casal de la Falla Saineter Arniches.

Menys innocent és la festa de la cervesa que celebrarà la Falla Els Velluters el dia 20 d’octubre, on hi haurà un sopar a partir de les 20.30 hores amb la típica salsitxa alemanya i la cervesa com a protagonistes. L’entrada amb sopar inclòs (dues salsitxes de Frankfurt i cinc tiquets de beguda) costarà 10 euros, i per als que vinguen sopats, a partir de les 23.30 hores cobraran cinc euros, amb els quals oferiran sis tiquets. Per últim, per als més nocturns, a partir de la una de la matinada l’entrada costarà dos euros i inclourà dos copes.