La falla de Castielfabib té ressò en Nova York

Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan 2012.Ja poden estar contents en la Falla Castielfabib, en especial Miguel Arraiz, ja que la falla (o no falla, segons alguns) dissenyada per este arquitecte ha aparegut en una web de l’estudi Hume Coover, de Nova York. ¡Fins i tot hi ha una foto de la cremà!

 

Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan 2012.

L’estudi novaiorqués Hume Coover ha inclòs en la seua web www.suckerpunchdaily.com la falla plantada per Castielfabib en 2012, Tinc nostàlgia de futur. En eixa web recullen les actuacions, intervencions i projectes de disseny orgànic, arquitectura i moda que els semblen més interessants arreu del món.  En l’article dedicat al monument s’inclou tant la descripció del mateix com una entrevista al seu autor, l’arquitecte Miguel Arraiz.

AITIM 2012

Esta referència nordamericana ha fet que les Falles siguen més conegudes pel món, però esta menuda comissió de Campanar també ha contribuït a difondre la festa a nivell nacional, ja que la revista d’arquitectura AITIM ha parlat de la falla plantada per estos fallers. Eixa publicació també va dedicar unes pàgines al monument de Castielfabib de 2011.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar