¿Has leído "Ninots indultats"?

Una nit verda… i tan verda

Este divendres 13 (data terrorífica on les hi haja), les falleres de Sevilla-Dénia i no falleres que vulguen apuntar-se tindran una nit verda, i bastant verda: després d’un sopar a un restaurant de la zona, gaudiran d’una sessió de tuppersex amb els típics consoladors, boles xineses i altres objectes d’usos inconfesables (però que donen gustet, tot cal dir-ho). Serà “La Nit més Verda” de les dones.

Dins de la celebració del seu Any Verd en consonància amb el tema del seu monument, la Falla Sevilla Dénia ha programat un acte només per a dones, siguen o no falleres de la comissió: “La Nit més Verda”. Consistirà en un sopar que començarà la les 21.30 al Restaurant La Estrella (carrer Sevilla, 30, de València), on tindran un lloc reservat i una sessió de tuppersex. El pla costarà 20 euros a les atrevides que vulguen apuntar-se.

Però l’Any Verd tindrà més actes com els Premis Bernarda de Teatre, la Gran Festa daltònica i Sant Patricks 2013. A banda, el Carnet Faller Verd ha tingut una bona acceptació entre comerços i altres entitats.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar