Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Una nit verda… i tan verda

Este divendres 13 (data terrorífica on les hi haja), les falleres de Sevilla-Dénia i no falleres que vulguen apuntar-se tindran una nit verda, i bastant verda: després d’un sopar a un restaurant de la zona, gaudiran d’una sessió de tuppersex amb els típics consoladors, boles xineses i altres objectes d’usos inconfesables (però que donen gustet, tot cal dir-ho). Serà “La Nit més Verda” de les dones.

Dins de la celebració del seu Any Verd en consonància amb el tema del seu monument, la Falla Sevilla Dénia ha programat un acte només per a dones, siguen o no falleres de la comissió: “La Nit més Verda”. Consistirà en un sopar que començarà la les 21.30 al Restaurant La Estrella (carrer Sevilla, 30, de València), on tindran un lloc reservat i una sessió de tuppersex. El pla costarà 20 euros a les atrevides que vulguen apuntar-se.

Però l’Any Verd tindrà més actes com els Premis Bernarda de Teatre, la Gran Festa daltònica i Sant Patricks 2013. A banda, el Carnet Faller Verd ha tingut una bona acceptació entre comerços i altres entitats.