Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Antonio Molle i Dos de Maig estrenen webs

[ACTUALITZAT 23:00] Amb l’embalatge acabat de llevar estan les webs de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea (Mislata) i Dos de Maig (Paterna). Les dues comissions van presentar dissabte passat els seus nous espais d’Internet, els quals fan ús de les últimes tecnologies i, com no, de les omnipresents xarxes socials.

El dissenyador de la web d’Antonio Molle-Gregorio Gea, Rafa Garrido, va presentar a la comissió els canvis realitzats en la mateixa. Situada en l’adreça fallaamolle-ggea.com, té un disseny completament renovat amb la ferramenta WordPress, de manera que siga més pràctica i útil per a oferir informació als fallers de la comissió i als internautes en general. Cal destacar la inclusió d’una xarxa social pròpia per a la comissió i la versió per a mòbil de la pàgina.

webmolle

Quant a la Falla Dos de Maig, ha apostat per la interactivitat en la seua web falladosdemaig.com, integrant el Facebook de la comissió en la mateixa per a seguir els esdeveniments de la comissió en directe a través de la mateixa. Les actualitzacions, a més, apareixeran en forma de titulars en Twitter (@DOSMAIG), i a banda s’ha creat un canal de YouTube per a la falla, tenint també la possibilitat d’emetre vídeo en directe gràcies a l’aplicació Hang Out. I com que uns poquets euros mai venen malament, també s’ha obert la possibilitat d’obtindre ingressos mitjançant publicitat en la web i venda de loteria a través de la mateixa.