Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Com ser fallera major de València?

QUIERES SER FALLERA MAYOR

Encara que parega el títol d’un curset, és el d’un col·loqui que moderarà Kepa Llona el proper dimecres i que organitza la web companya i no obstant això, amiga, Vive las Fallas.

En la xarrada, que tindrà lloc el 4 de juliol a les 19.30 hores a l’Àmbit Cultural de El Corte Inglés del carrer Colón de València, diverses falleres majors i falleres majors infantils de València parlaran de les seues experiències i comentaran el seu procés de selecció. En concret, les ponents seran Begoña de la Concepción Martínez  (fallera major de València de 1983), Noelia Soria Mompó (fallera major de València de 2004), Gueguel Massmanian Estellés (fallera major de València de 2005), Laura Caballero Molina (fallera major de València de 2011), Encarna Díaz Fort (fallera major infantil de València de 1979), Lucía Andrés Zarapico (fallera major infantil de València de 1996), Cristina Sánchez Beltrán (fallera major infantil de València de 2005) i María Berbel Fernández (fallera major infantil de València de 2009).