¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Tavernes de la Valldigna celebrarà el Mig Any Faller

platjatavernes

El 14 de juliol, les falles de Tavernes de la Valldigna es posaran el banyador (o bikini, segons gustos) per a celebrar el Mig Any Faller a la platja de la localitat, i de pas que s’ho passen bé, promocionen la festa entre els turistes.

La Federació de Falles i les comissions falleres tindran un dia de diversió a la platja de Tavernes que començarà molt prompte, a les 8.30 hores del matí. A eixa hora hi haurà una despertà, i després un esmorzar popular on el ticket costarà 5 euros. I per a baixar-lo, un campionat de truc posteriorment.

Ja per la vesprada, a les 18.30 començarà el cercavila per la platja, el qual tindrà com a punt d’inici el cine Olimpo i anirà en direcció a l’entrada de la platja fins a l’última escala d’esta, lloc on es donarà la volta. En l’entrada principal es trobarà una falla construïda per alumnes del taller faller municipal. Ja les deu de la nit aproximadament, els fallers gaudiran del sopar de germanor, l’entrada del qual costa 6 euros i no inclou l’entrepà. I després, cremà de la falleta esmentada a càrrec de les falleres majors de Tavernes, Vero i Sheila, i discoteca mòbil.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar