¿Has leído "Aquellas primeras fallas"?

Ball solidari amb els afectats per l’incendi

Els fallers d’Els Generals són els més ràpids a l’oest del Túria quant a solidaritat: este cap de setmana ja tenen un acte a favor dels perjudicats pel gran incendi a la província de València. Però a més, hi haurà temps per a ajudar a diverses associacions benèfiques, com ja va anunciar-se en el seu dia.

El major incendi en 20 anys a la província de València ha causat moltes víctimes, algunes organitzacions com la comissió fallera d’Els Generals s’han posat en marxa per a recaptar diners (ara bé, de moment no els arribarà ni un euro de la grossa prima dels futbolistes). La idea que han tingut és una competició de Just Dance, un videojoc on cal imitar els passos de ball del personatge que apareix en pantalla. La inscripció costarà un euro, i el concurs tindrà lloc al casal de la comissió (carrer General Llorens, 4, de València) este divendres 6 de juliol a les dotze de la nit. Hi haurà premis al millor ballarí i a la millor ballarina.

Però allí no acaba la tasca solidària. Recordem que al dia següent, 7 de juliol, es vendran “pepitos” solidaris a un euro per a esmorzar a partir de les 10.30 hores. Arribades les dotze del migdia hi haurà una guerra d’aigua en col·laboració amb Aspanion, per a passar a les 14.30 a dinar paella. Per la vesprada, concretament a les 16.00 hores, tindrà lloc una passarel·la de gossos junt a l’associació Modepran (Paterna), i per la nit un sopar solidari a benefici de Suppo on costarà 5 euros el tiquet.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar