Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Ball solidari amb els afectats per l’incendi

incendivalencia

Els fallers d’Els Generals són els més ràpids a l’oest del Túria quant a solidaritat: este cap de setmana ja tenen un acte a favor dels perjudicats pel gran incendi a la província de València. Però a més, hi haurà temps per a ajudar a diverses associacions benèfiques, com ja va anunciar-se en el seu dia.

El major incendi en 20 anys a la província de València ha causat moltes víctimes, algunes organitzacions com la comissió fallera d’Els Generals s’han posat en marxa per a recaptar diners (ara bé, de moment no els arribarà ni un euro de la grossa prima dels futbolistes). La idea que han tingut és una competició de Just Dance, un videojoc on cal imitar els passos de ball del personatge que apareix en pantalla. La inscripció costarà un euro, i el concurs tindrà lloc al casal de la comissió (carrer General Llorens, 4, de València) este divendres 6 de juliol a les dotze de la nit. Hi haurà premis al millor ballarí i a la millor ballarina.

Però allí no acaba la tasca solidària. Recordem que al dia següent, 7 de juliol, es vendran “pepitos” solidaris a un euro per a esmorzar a partir de les 10.30 hores. Arribades les dotze del migdia hi haurà una guerra d’aigua en col·laboració amb Aspanion, per a passar a les 14.30 a dinar paella. Per la vesprada, concretament a les 16.00 hores, tindrà lloc una passarel·la de gossos junt a l’associació Modepran (Paterna), i per la nit un sopar solidari a benefici de Suppo on costarà 5 euros el tiquet.