‘Cor de festa’, cancel·lat per Canal 9

El programa de Canal 9 sobre festes de la Comunitat Valenciana Cor de festa desapareix de les pantalles. Així confirma el seu director, Julio Tormo, i el seu reporter Loren Donat, en les xarxes socials. La raó, l’austeritat de la televisió pública, que deu més que Carracuca.

Amb molt de pesar, Julio Tormo i Loren Donat informen hui mateix des dels seus perfils personals que Radiotelevisió Valenciana no ha renovat el contracte amb Cor de festa per mesures d’austeritat. El 30 de juny, quan s’emeta l’últim de la temporada, acabaran sis anys de recórrer totes les festes de la Comunitat Valenciana, tant de poblacions grans com de menudes. Una de les últimes que visitaran seran les Fogueres d’Alacant 2012, que ja estan a punt de començar.

 

En el seu missatge en Facebook, el director del programa ha agraït a tot l’equip i a Malvarrosa Media, la productora, tot l’esforç que han realitzat en ell, fins i tot quan estan cinc mesos sense cobrar perquè Canal 9 encara no ha abonat factures de la temporada passada.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar