‘Cor de festa’, cancel·lat per Canal 9


El programa de Canal 9 sobre festes de la Comunitat Valenciana Cor de festa desapareix de les pantalles. Així confirma el seu director, Julio Tormo, i el seu reporter Loren Donat, en les xarxes socials. La raó, l’austeritat de la televisió pública, que deu més que Carracuca.

Amb molt de pesar, Julio Tormo i Loren Donat informen hui mateix des dels seus perfils personals que Radiotelevisió Valenciana no ha renovat el contracte amb Cor de festa per mesures d’austeritat. El 30 de juny, quan s’emeta l’últim de la temporada, acabaran sis anys de recórrer totes les festes de la Comunitat Valenciana, tant de poblacions grans com de menudes. Una de les últimes que visitaran seran les Fogueres d’Alacant 2012, que ja estan a punt de començar.

 

En el seu missatge en Facebook, el director del programa ha agraït a tot l’equip i a Malvarrosa Media, la productora, tot l’esforç que han realitzat en ell, fins i tot quan estan cinc mesos sense cobrar perquè Canal 9 encara no ha abonat factures de la temporada passada.