Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Concorregut mercadet de curiositats falleres

Trobada009

El paradís del friki faller va obrir-se ahir pel matí a Junta Central Fallera: una trobada del col·leccionisme faller plena de llibrets antics, anuaris d’altres anys, llibres oficials, revistes, objectes de comissions fallers… El públic, entre el que es trobava molta gent coneguda del món faller, va gaudir curiosejant i comprant. Tan bé va funcionar la cosa que es planteja repetir-ho.

Revistes endarrerides de El Turista Fallero, Cendra, Revista d’Estudis Fallers  i Marxa Popular Fallera; llibres oficials fallers d’altres anys a deu euros; llibrets antics; figuretes que reproduïen remats de falles de Na Jordana; llibres amb temàtica fallera; samarretes de Junta Central Fallera; llibres d’aniversari de Na Jordana i Exposició… Una llarga llista d’objectes esperaven al públic este dissabte pel matí al saló multiusos de Junta Central Fallera, el qual va omplir-se de gom a gom des de primera hora del matí amb esta primera trobada de col·leccionisme faller. Organitzada per la delegació de Promoció Exterior i Publicacions de Junta i coordinada per Jorge Guarro, la idea va ser beneïda amb l’àmplia parròquia de recopiladors d’informació fallera, una bona representació de la qual va fer acte de presència. També es trobava al lloc dels fets Ràdio 9, ja que Alejandro García va emetre el seu programa Cadafal des d’allí mateix.

Trobada 001

Trobada 003

Tant d’èxit ha tingut l’event, que el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, ha declarat a Las Provincias que en novembre volen repetir l’experiència però en un espai més gran, com podrien ser les naus del carrer Juan Verdeguer de València.

Trobada 008

Trobada 010