¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

Concorregut mercadet de curiositats falleres

El paradís del friki faller va obrir-se ahir pel matí a Junta Central Fallera: una trobada del col·leccionisme faller plena de llibrets antics, anuaris d’altres anys, llibres oficials, revistes, objectes de comissions fallers… El públic, entre el que es trobava molta gent coneguda del món faller, va gaudir curiosejant i comprant. Tan bé va funcionar la cosa que es planteja repetir-ho.

Revistes endarrerides de El Turista Fallero, Cendra, Revista d’Estudis Fallers  i Marxa Popular Fallera; llibres oficials fallers d’altres anys a deu euros; llibrets antics; figuretes que reproduïen remats de falles de Na Jordana; llibres amb temàtica fallera; samarretes de Junta Central Fallera; llibres d’aniversari de Na Jordana i Exposició… Una llarga llista d’objectes esperaven al públic este dissabte pel matí al saló multiusos de Junta Central Fallera, el qual va omplir-se de gom a gom des de primera hora del matí amb esta primera trobada de col·leccionisme faller. Organitzada per la delegació de Promoció Exterior i Publicacions de Junta i coordinada per Jorge Guarro, la idea va ser beneïda amb l’àmplia parròquia de recopiladors d’informació fallera, una bona representació de la qual va fer acte de presència. També es trobava al lloc dels fets Ràdio 9, ja que Alejandro García va emetre el seu programa Cadafal des d’allí mateix.

Tant d’èxit ha tingut l’event, que el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] que en novembre volen repetir l’experiència però en un espai més gran, com podrien ser les naus del carrer Juan Verdeguer de València.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar