¿Has leído "Los trenes falleros"?

Sant Joan de cinquantenari en Duc de Gaeta

duc50aniAltra de les milions de falles que celebren Sant Joan demà és Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. I de pas que munta festa, celebra una gala pel seu cinquantenari amb audiovisuals, molts actes per a xiquets  i cremà d’una còpia de la primera falla que van plantar.

 

Esta comissió tindrà demà 16 de juny un dia complet, amb activitats des del matí i fins la matinada que commemoraran els 50 anys d’existència de la mateixa. Bona part d’elles estan dirigides per a xiquets, fins que a la nit tinga lloc la primera Gala “50 anys Duc”.

A les onze es plantarà la reproducció de la primera falla que va plantar la comissió, allà pel 1964. Mitja hora després començarà la festa infantil amb piscines, jocs d’aigua, globotà i esmorzar per als xiquets. Arribades les dues del migdia, la fallera major infantil i el president infantil oferiran un dinar per als menuts, mentre que els majors hauran d’emportar-se’l.

Ja per la vesprada, la diversió continua a les cinc amb berenar i una festa d’aniversari per a tots els fallerets nascuts en abril, maig i juny. A les 18.00 hores, animació infantil i discoteca mòbil.

A les 21.30 de la nit, sopar d’entrepà per a fallers, veïns, col·laboradors i falleres majors del tota la història de la comissió. Arribades les onze de la nit, començarà la I Gala “50 anys Duc”, titulada “¡Viure…! l’espectacle” i que amb un espectacle audiovisual repassarà tota la història de la Falla Duc de Gaeta. També hi haurà actuacions en directe amb playbacks, teatre, balls regionals i declamació, entre d’altres.

Finalmente, a les 2.30 hores de la matinada, un espectacle pirotècnia precedirà la cremà de la falla que reproduïx la primera que va plantar Duc de Gaeta.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar