¿Has leído "La plantà"?

Sant Joan de cinquantenari en Duc de Gaeta

duc50aniAltra de les milions de falles que celebren Sant Joan demà és Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. I de pas que munta festa, celebra una gala pel seu cinquantenari amb audiovisuals, molts actes per a xiquets  i cremà d’una còpia de la primera falla que van plantar.

 

Esta comissió tindrà demà 16 de juny un dia complet, amb activitats des del matí i fins la matinada que commemoraran els 50 anys d’existència de la mateixa. Bona part d’elles estan dirigides per a xiquets, fins que a la nit tinga lloc la primera Gala “50 anys Duc”.

A les onze es plantarà la reproducció de la primera falla que va plantar la comissió, allà pel 1964. Mitja hora després començarà la festa infantil amb piscines, jocs d’aigua, globotà i esmorzar per als xiquets. Arribades les dues del migdia, la fallera major infantil i el president infantil oferiran un dinar per als menuts, mentre que els majors hauran d’emportar-se’l.

Ja per la vesprada, la diversió continua a les cinc amb berenar i una festa d’aniversari per a tots els fallerets nascuts en abril, maig i juny. A les 18.00 hores, animació infantil i discoteca mòbil.

A les 21.30 de la nit, sopar d’entrepà per a fallers, veïns, col·laboradors i falleres majors del tota la història de la comissió. Arribades les onze de la nit, començarà la I Gala “50 anys Duc”, titulada “¡Viure…! l’espectacle” i que amb un espectacle audiovisual repassarà tota la història de la Falla Duc de Gaeta. També hi haurà actuacions en directe amb playbacks, teatre, balls regionals i declamació, entre d’altres.

Finalmente, a les 2.30 hores de la matinada, un espectacle pirotècnia precedirà la cremà de la falla que reproduïx la primera que va plantar Duc de Gaeta.