Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Tapes, DJ i fogueres en les festes de Sant Joan falleres

llevant arenaQuint i tapa, DJ, monuments per a cremar, entrepans gegants, solidaritat, festes de l’escuma i molt més és el que oferixen moltes comissions falleres per al dissabte que ve, dia 16 de juny, per a commemorar l’entrada de l’estiu, és a dir, Sant Joan. Segur que tens alguna d’estes festes prop de ta casa, que seria bona notícia (o roïna, segons la mires).

Comencem el recorregut per la Falla Rubén Vela-Doctor Waksman, la qual donarà un punt solidari a la seua revetla recollint tapons per a l’Associació Alba Ojeda, donant-se un entrepà per cada tapó aportat. A més, es repartirà gratuïtament un entrepà de 100 metres, hi haurà castells inflables, xarangues, playbacks, la cremà d’una foguera, castell de focs artificials i música 100% fallera punxada pel DJ Cañita (el resident de la comissió). Eixa mateixa nit es presentaran els representants infantils de la comissió, la xiqueta Andrea Tarazona Rosalén i José Manuel Laparra Soler, a més del president Ramón Barrios Cañizares.

Per altra banda, Molinell-Alboraia tindrà jocs infantils a partir de les set de la vesprada, es construirà una foguera infantil i una major per a cremar-les eixe mateix dia, i hi haurà un sopar d’entrepans. En esta falla també tindrà discoteca mòbil, en este cas a càrrec de Javi DJ i Justo. El lloc, el carrer Jaca.

Diferent pla tenen en Doctor Serrano-Carlos Cervera-El Clero, on volen omplir la panxa amb quint i tapa. Al casal hi haurà una gran varietat de pintxos i tapes perquè sope el personal. Després, la festa continua a la plaça de Russafa, on hi haurà una discoteca mòbil muntada per cinc comissions falleres de la zona.

Ara bé, si vols escuma que no siga la de la cervesa, la festa de General Barroso-Litògraf Pascual y Abad és la teua. A les 18.30 hores tindran una festa de l’escuma, però pel matí a partir de les 10.30 hores, hi haurà un castell infantil. A migdia, sopar al casal, i a les 21.00 sopar amb una bona varietat d’entrepans. I per la nit, la inevitable discoteca mòbil.

Terminem el passeig a Paterna, concretament en la Falla Gran Teatre, que també el 16 de juny té activitats programades per a passar-ho d’allò més bé. A les deu del matí, esmorzar; a les dotze, guerra de globus d’aigua; a les tres, dinar pagat per la comissió per a fallers i no fallers; a les 18.00 hores, jocs infantils i plantà de la foguera; a les 22.00, sopar pagat per als infantils i juvenils, i a preus econòmics per a fallers majors i no fallers; i a les dotze, cremà de la foguera i inici de la discoteca mòbil.