Cine i teatre en les falles d’Avinguda Portugal

Molt escèniques són les falles que plantarà la Falla Avinguda Portugal-Fragata l’any que ve, ja que una anirà de cine i altra sobre teatre. L’artista que les realitzarà, Ricardo Alcaide, les va presentar i explicar ahir al casal de la comissió. ¡Silenci, càmera… acció!

La falla gran tindrà per lema El Cinema que paradís… i, com el seu nom indica, va dedicada al sèptim art. En ella trobarem un director de cine clàssic que busca escenes per a la seua pel·lícula final, plantejant-se escenes (que a la vegada ho són de la falla) com una cabina dels Germans Marx, que és el Congrés dels Diputats on no es posen d’acord; Rato Gable en un moment de Allò que Bankia s’endugué; el passeig de la fama amb actors valencians i òscars a nominats; el ministre d’Hisenda Nosferatu-Montoro; i un detall de la pel·lícula Ministres al bord d’un atac de nervis pels retalls, l’atur i la prima de risc.

El to de la falla infantil és completament diferent. Amb el títol Anem al teatre, ensenyarà als xiquets com es fa una obra de teatre per dins i per fora. Mostrarà una caixa escènica en forma de cub que tindrà una representació d’una obra de teatre infantil en cadascun dels seus costats, veient-se l’escenografia, el treball d’il·luminació, els telons, i per altre costat el pati de butaques amb el públic. El remat serà un xiquet que juga amb les màscares clàssiques del teatre que representen la comèdia i la tragèdia.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar