Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La cremà?

Cadis-Dénia cremarà la seua primera falla el dia 16

cadisdenia

I no perquè l’hagen guardat en un caixó durant cent anys (si fóra així, no faria falta cremar-la perquè estaria feta una pena), sinó perquè la Falla Cadis-Dénia construirà una rèplica del seu primer monument i la cremarà el 16 de juny. Este serà un dels actes que commemoraran el seu centenari.

Els dies 15 i 16 d’este mes, esta comissió celebrarà diversos events en ocasió del seu centenari. Divendres 15 a les set de la vesprada, hi haurà una xarrada quant a sedes valencianes a càrrec de Rafael Catalá. Al dia següent començarà un sopar d’entrepà a les 21.30 hores, i a les dotze de la nit es cremarà la còpia de la falla que van plantar en 1912, la primera de la demarcació. I a continuació, discoteca mòbil.