Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Nomenant que és gerundi

fallagvsudEls retalls en alts càrrecs no han arribat a les comissions falleres, ja que no paren de nomenar falleres majors. Ara tenim els casos de Gran Via del Sud, La Llum,  Isabel la Catòlica-Ciril Amorós i Bilbao-Maximilià Thous.

En la Falla Gran Via del Sud, de Bétera, el president és Vicent Manel Miret i González i l’infantil, Gabriel Morcillo i Alejo, mentre que les fallers majors són Eva María Granell i Baena i la xiqueta Llúcia Toledano i Campos.

Per altra banda, la Falla Barri La Llum ha nomenat fallera major infantil a Marta Lilao Gascón, com a fallera major Lorena Sánchez Guzmán i com a president infantil José Ángel Fagoaga.

A Isabel la Catòlica-Ciril Amorós-Hernán Cortés, divendres passat van nomenar María Marcos Tarazona com a fallera major, qui va ser component de la cort d’honor de la fallera major infantil de València de 1999.

I per últim, el 18 de vaig va nomenar-se Claudia Bernal Salomó com a fallera major infantil de la Falla Bilbao-Maximilià Thous.