Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas pidiendo trenes?

Una festa per acabar doblegat en Cadis-Els Centelles

cadiscentelles
La Falla Cadis-Els Centelles està bastant ocupada últimament. Per un costat ja han elegit fallera major, sent l’afortunada Ana Isabel Balbastre Valero (foto junt al president, Ernesto Barchino); per altre, l’equip de futbol de la comissió hui ha començat la lliga al complex esportiu de Natzaret; i per últim, anuncien que dissabte que ve celebraran la festa del gintonic.
A la mitja nit del 26 de maig, esta comissió començarà una festa temàtica de gintonic, amb barra lliure d’una gran varietat d’este tipus de combinat. Per a qui no li agrade, també hi haurà beguda d’altres tipus, però en qualsevol cas, als preus habituals del bar del casal. A més, els assistents podran gaudir de música punxada per un DJ de la falla. ¡Recordeu que cal beure amb responsabilitat!