Una festa per acabar doblegat en Cadis-Els Centelles

La Falla Cadis-Els Centelles està bastant ocupada últimament. Per un costat ja han elegit fallera major, sent l’afortunada Ana Isabel Balbastre Valero (foto junt al president, Ernesto Barchino); per altre, l’equip de futbol de la comissió hui ha començat la lliga al complex esportiu de Natzaret; i per últim, anuncien que dissabte que ve celebraran la festa del gintonic.
A la mitja nit del 26 de maig, esta comissió començarà una festa temàtica de gintonic, amb barra lliure d’una gran varietat d’este tipus de combinat. Per a qui no li agrade, també hi haurà beguda d’altres tipus, però en qualsevol cas, als preus habituals del bar del casal. A més, els assistents podran gaudir de música punxada per un DJ de la falla. ¡Recordeu que cal beure amb responsabilitat!

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar