Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Acceptada la proposta per a preseleccions de la Interagrupació

Això sí que és arribar i besar el sant (a Francisco Lledó, més bé). El flamant president de la Interagrupació de Falles, Antonio Sánchez, ha vist aprovada la seua proposta de determinar el nombre de candidates per sector segons el nombre de comissions que la composen, en lloc de dependre del nombre de xiquets que presenten a l’elecció. L’assemblea de presidents dixit.

En efecte, anit els presidents de les comissions adscrites a Junta Central Fallera van acceptar la idea de la Interagrupació esmentada per 144 vots a favor i 87 en contra. La importància d’esta decisió no està en el canvi en sí (que suposaria només quatre candidates més que l’any passat, com comenta Levante-EMV), sinó en el fet que l’esmentada Interagrupació ha vist un recolzament després d’una etapa de crisi, precisament per les acusacions de servir per a poc.