Tenim de tot este cap de setmana!

¡Com es nota que ja fa caloreta, i abellix més la festa! Les comissions falleres de tot arreu han preparat diversió de tot tipus per a este cap de setmana: festes de la tapa, fira d’abril, marató de parxís, festes hawaianes i altres propostes curioses, com un original festival d’Eurovisió.

Ja havíem informat de la Fira d’Abril de la Falla El Clero, així com del marató de parxís de Els Lleons-Poeta Mas i Ros, però n’hi ha més per al pròxim dissabte. A les 19.00 hores començarà la Festa de la Tapa de la Falla El Quarantahuit, amb racions de tot tipus per a un bon berenar-sopar. Serà al casal de la comissió, situat al carrer Pintor Salvador Abril, 54, de València. A Paterna, la Falla El Alborxí tindrà a partir de les 23.00 hores una festa hawaiana, o no cal oblidar anar vestit per a l’ocasió, que si ho fas et conviden a sorbet. Per altre lloc (i mai millor dit, perquè ens marxen a Alaquàs), la Falla Bonavista celebra el Last Spring Festival per a ballar amb so comercial, LatinHouse, House, TechHouse i electrònic, on no faltaran bones llums i altaveus professionals. Tindrà lloc al pàrquing del Terç a les onze de la nit també. I per últim, si t’agrada això de votar “one point, two points…” no et pots perdre la Festa Otravisión de la Falla Escultor García Mas-Puerto de Santa María, a València, que a la mateixa hora s’iniciarà i comptarà amb unes deu actuacions musicals de les que eixiran tres guanyadores amb el clàssic mètode  de puntuació d’Eurovisió. ¡Tot el 19 de maig, no ho oblides!

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar