Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Tenim de tot este cap de setmana!

hawai¡Com es nota que ja fa caloreta, i abellix més la festa! Les comissions falleres de tot arreu han preparat diversió de tot tipus per a este cap de setmana: festes de la tapa, fira d’abril, marató de parxís, festes hawaianes i altres propostes curioses, com un original festival d’Eurovisió.

Ja havíem informat de la Fira d’Abril de la Falla El Clero, així com del marató de parxís de Els Lleons-Poeta Mas i Ros, però n’hi ha més per al pròxim dissabte. A les 19.00 hores començarà la Festa de la Tapa de la Falla El Quarantahuit, amb racions de tot tipus per a un bon berenar-sopar. Serà al casal de la comissió, situat al carrer Pintor Salvador Abril, 54, de València. A Paterna, la Falla El Alborxí tindrà a partir de les 23.00 hores una festa hawaiana, o no cal oblidar anar vestit per a l’ocasió, que si ho fas et conviden a sorbet. Per altre lloc (i mai millor dit, perquè ens marxen a Alaquàs), la Falla Bonavista celebra el Last Spring Festival per a ballar amb so comercial, LatinHouse, House, TechHouse i electrònic, on no faltaran bones llums i altaveus professionals. Tindrà lloc al pàrquing del Terç a les onze de la nit també. I per últim, si t’agrada això de votar “one point, two points…” no et pots perdre la Festa Otravisión de la Falla Escultor García Mas-Puerto de Santa María, a València, que a la mateixa hora s’iniciarà i comptarà amb unes deu actuacions musicals de les que eixiran tres guanyadores amb el clàssic mètode  de puntuació d’Eurovisió. ¡Tot el 19 de maig, no ho oblides!