Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El clàssic del parxís torna a Algirós

¡Ja està ací el Gran Marató de Parxís de la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros! Un grapat de dones lluitant amb les seues fitxes per guanyar el premi de 150 euros que hi ha en joc. Serà el 19 de maig i durarà tot el dia, com sempre. ¿T’apuntes?

El campionat de parxís començarà a les deu de matí, però els participants hauran d’estar al casal de la comissió (carrer Lleons, 51, València) una hora abans. La inscripció, que inclou dinar, berenar i sopar, costa 22 euros per persona i ha de fer-se telefonant a Irene (686 287 658), Lucía (695 266 172) o Toni (667 632 705) fins al dia 15 de maig. ¡Si t’animes a participar, dona’t pressa, que hi ha unes quantes parelles apuntades ja!

I parlant d’esta comissió, divendres passat va triar com a president infantil el xiquet Ángel Romá Prieto.