Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

L’ADEF et guia pel Museu Faller

guiamuseuAmb motiu del Dia Internacional dels Museus, dissabte que ve hi haurà visites guiades pel Museu Faller de València amb la companyia d’experts de l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), i a més debades. Amb esta iniciativa, esta associació vol difondre el valor patrimonial de les Falles.

Les visites duraran 45 minuts i s’organitzaran en torns de matí i vesprada, estant dirigides tant a comissions fallers com al públic en general. Els interessants a escriure’s ho poden fer enviant un correu electrònic a info@estudisfallers.org.

Esta iniciativa tindrà lloc el Dia Internacional dels Museus, el 19 de maig, i suposa un suport a la candidatura de les Falles per a ser reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO. L’objectiu de els visites guiades és difondre el valor patrimonial dels pocs elements conservats que queden de falles plantades anys enrere, que són els ninots indultats. Per la seua banda, l’ADEF continua treballant pel Museu Faller de Montolivet en una tasca que ja va començar fa 12 anys amb el catàleg del mateix titulat L’indult del foc (2000-2005) i la Guia del Museu Faller de València (2010).