L’ADEF et guia pel Museu Faller

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, dissabte que ve hi haurà visites guiades pel Museu Faller de València amb la companyia d’experts de l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), i a més debades. Amb esta iniciativa, esta associació vol difondre el valor patrimonial de les Falles.

Les visites duraran 45 minuts i s’organitzaran en torns de matí i vesprada, estant dirigides tant a comissions fallers com al públic en general. Els interessants a escriure’s ho poden fer enviant un correu electrònic a info@estudisfallers.org.

Esta iniciativa tindrà lloc el Dia Internacional dels Museus, el 19 de maig, i suposa un suport a la candidatura de les Falles per a ser reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO. L’objectiu de els visites guiades és difondre el valor patrimonial dels pocs elements conservats que queden de falles plantades anys enrere, que són els ninots indultats. Per la seua banda, l’ADEF continua treballant pel Museu Faller de Montolivet en una tasca que ja va començar fa 12 anys amb el catàleg del mateix titulat L’indult del foc (2000-2005) i la Guia del Museu Faller de València (2010).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar