Lo Rat Penat i La Llum estrenen presis

lorat50Una falla d’alts i nocturns vols, Lo Rat Penat, ha canviat el president. Sento Balaguer Corral, qui és faller des que portava bolquers, presidirà la falla en el seu cinquanta aniversari. També la Falla Barri La Llum té nou ocupant en el càrrec, que este cas és Rubén Alcalá Antoni. Esta última comissió té prevista una festa de benvinguda.

El 21 d’abril, dissabte, la Falla Barri La Llum celebrarà una festa de benvinguda que durarà tot el dia. De 10 a 14 hores, els menuts gaudiran de jocs infantils, per a continuar amb un dinar popular. I a partir de les cinc de la vesprada, els més artistes podran participar en un karaoke, mentre que els esportistes de consola podran participar en un torneig de Wii i Playstation.

Ara bé, si preferixes moure les cames més que els dits tocant botonets, apunta’t a la ruta de senderisme que organitza la mateixa comissió per al diumenge 29 d’abril. Tindrà lloc per la Creu del Cardenal (Alzira), s’iniciarà a Alzira/Murta i costarà unes dos hores i quart recórrer els 8,66 Km previstos i pujar fins als 539 metres sobre el nivell del mar. Per a més informació, consulta a José Beltrán de la Falla Barri La Llum.