Lo Rat Penat i La Llum estrenen presis

Una falla d’alts i nocturns vols, Lo Rat Penat, ha canviat el president. Sento Balaguer Corral, qui és faller des que portava bolquers, presidirà la falla en el seu cinquanta aniversari. També la Falla Barri La Llum té nou ocupant en el càrrec, que este cas és Rubén Alcalá Antoni. Esta última comissió té prevista una festa de benvinguda.

El 21 d’abril, dissabte, la Falla Barri La Llum celebrarà una festa de benvinguda que durarà tot el dia. De 10 a 14 hores, els menuts gaudiran de jocs infantils, per a continuar amb un dinar popular. I a partir de les cinc de la vesprada, els més artistes podran participar en un karaoke, mentre que els esportistes de consola podran participar en un torneig de Wii i Playstation.

Ara bé, si preferixes moure les cames més que els dits tocant botonets, apunta’t a la ruta de senderisme que organitza la mateixa comissió per al diumenge 29 d’abril. Tindrà lloc per la Creu del Cardenal (Alzira), s’iniciarà a Alzira/Murta i costarà unes dos hores i quart recórrer els 8,66 Km previstos i pujar fins als 539 metres sobre el nivell del mar. Per a més informació, consulta a José Beltrán de la Falla Barri La Llum.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar