¿Has leído "El Moisés de Regino Mas"?

Apuntà divertida en Empar Iturbi i Lleons

La apuntà de tocar a les cases (i vore com passen d’obrir els veïns) han passat a la història. Ara es fan dies d’apuntà plens d’activitats per a tot el món com els de les falles de Sant Vicent-Empar Iturbi i Els Lleons Poeta Mas i Ros, que tindran lloc a la vegada el 22 d’abril. ¿Més detalls?

apuntasvll

Per un costat, Sant Vicent-Empar Iturbi tindrà tallers i jocs per als més menuts a partir de les dotze del matí, mentre que per als majors hi haurà quint i tapa. Al mateix temps, la comissió oferirà sorpreses encara no revetlades (perquè si no, no serien sorpreses, clar). A l’hora de dinar es cuinarà paella per a rebre als nous fitxatges a la qual podran ficar la cullera tots els fallers. I per la banda d’Algirós, la Falla Els Lleons oferirà castells inflables per als xiquets a partir de les deu del matí, i altres activitats que estaran obertes tant per a fallers com per a no fallers.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar