Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los carteles de Fallas?

Apuntà divertida en Empar Iturbi i Lleons

La apuntà de tocar a les cases (i vore com passen d’obrir els veïns) han passat a la història. Ara es fan dies d’apuntà plens d’activitats per a tot el món com els de les falles de Sant Vicent-Empar Iturbi i Els Lleons Poeta Mas i Ros, que tindran lloc a la vegada el 22 d’abril. ¿Més detalls?

apuntasvll

Per un costat, Sant Vicent-Empar Iturbi tindrà tallers i jocs per als més menuts a partir de les dotze del matí, mentre que per als majors hi haurà quint i tapa. Al mateix temps, la comissió oferirà sorpreses encara no revetlades (perquè si no, no serien sorpreses, clar). A l’hora de dinar es cuinarà paella per a rebre als nous fitxatges a la qual podran ficar la cullera tots els fallers. I per la banda d’Algirós, la Falla Els Lleons oferirà castells inflables per als xiquets a partir de les deu del matí, i altres activitats que estaran obertes tant per a fallers com per a no fallers.