Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Salvador Bolufer actuarà en la festa de les Lletres Falleres

El poeta que millor escriu a la fallera lleja, Salvador Bolufer, tancarà la festa dels Premis de les Lletres Falleres que se celebrarà el dia 20 d’abril. És una mostra de la intenció dels organitzadors de no fer de l’acte un rotllo protocolari de simplement agarra el premi i foto, com altres similars.

 

Els Premis de les Lletres Falleres, que encara que no siguen exactament nous s’estrenen enguany com a marca conjunta, celebraran la seua primera gala el proper dia 20 d’abril a les 20.00 hores, dins del Col·legi Cervantes de la ciutat de València (carrer Guillem de Castro, 153, de València). La presentadora de l’acte serà, com ja s’ha anunciat, la locutora de ràdio i televisió Ángeles Hernández, i com a colofó, el poeta festiu Salvador Bolufer exaltarà d’una manera divertida totes les lletres falleres de la A a la Z. Finalitzarà l’acte un vi d’honor per a tots els assistents.