¿Has leído "La Crida"?

Fotos de falles, selecció Candreu

Falla Arxiduc Carles-Xiva 2012.I per fi, ja està en la xarxa la selecció de fotografies de falles que tots els anys publica Distrito Fallas (això sí, només de les grans; de les infantils pròximament). S’han triat escenes divertides, impactants o curioses d’algunes de les falles de València, amb independència de la secció on participaven, i també apareixen remats d’excepció, dignes de vore per la seua estètica, risc o gràcia. Potser falte alguna falla interessant, circumstància que pot donar-se per alguna de les següents raons: que no s’haja considerat d’interés, que no haja donat temps a fotografiar-la, o que la foto haja eixit malament (el Departament Financer de Distrito Fallas està estudiant la sol·licitud del Departament de Producció comprar una càmera millor). Les fotos, que són quatre 300, estan ordenades per ordre alfabètic de comissió i poden consultar-se en esta pàgina.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar