Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Fotos de falles, selecció Candreu

Falla Arxiduc Carles-Xiva 2012.I per fi, ja està en la xarxa la selecció de fotografies de falles que tots els anys publica Distrito Fallas (això sí, només de les grans; de les infantils pròximament). S’han triat escenes divertides, impactants o curioses d’algunes de les falles de València, amb independència de la secció on participaven, i també apareixen remats d’excepció, dignes de vore per la seua estètica, risc o gràcia. Potser falte alguna falla interessant, circumstància que pot donar-se per alguna de les següents raons: que no s’haja considerat d’interés, que no haja donat temps a fotografiar-la, o que la foto haja eixit malament (el Departament Financer de Distrito Fallas està estudiant la sol·licitud del Departament de Producció comprar una càmera millor). Les fotos, que són quatre 300, estan ordenades per ordre alfabètic de comissió i poden consultar-se en esta pàgina.