Sopar d’agraïconvent

Sopar mitjans Convent 20120312 008

La Falla Convent Jerusalem, a banda d’estar de plantà, està molt contenta i agraïda pels seus últims primers premis en la secció especial. Per este motiu, ahir va repartir insígnies d’argent d’agraïment a guionistes i falleres majors de València que van entregar els palets. També van rebre insígnies els “jubilats” de JCF, Félix Crespo i Vicente Fayos, i els treballadors en actiu Francisco Lledó (president de JCF) i Sandra Muñoz (fallera major de València).

Sopar mitjans Convent 20120312 009

El rogle on es planta la falla de Convent va ser el lloc on la comissió va repartir insígnies a diverses persones relacionades amb la comissió i la festa. Després d’un sopar, en van rebre el guionista de la falla d’enguany, Hernan Mir, i el codirector  amb ell de la revista Cendra, Manolo Sanchís, a més dels guionistes d’altres anys Javier Tejero i Miguel Prim. També tingueren insígnies les falleres majors de València de 2011 i 2010, Laura Caballero i Pilar Giménez, així com l’actual, Sandra Muñoz; el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, el seu predecessor Félix Crespo i l’anterior secretari general de l’organisme, Vicente Fayos, que va deixar el càrrec recentment per motius de salut. De testimonis, diversos mitjans de comunicació, presidents de falles veïnes i fallers de la comissió, i naturalment el president de Convent, Jesús Barrachina.

planta convent 20120312 001

planta convent 20120312 006

planta convent 20120312 011

planta convent 20120312 013