¿Has leído "La iluminación"?

Sopar d’agraïconvent

Sopar mitjans Convent 20120312 008

La Falla Convent Jerusalem, a banda d’estar de plantà, està molt contenta i agraïda pels seus últims primers premis en la secció especial. Per este motiu, ahir va repartir insígnies d’argent d’agraïment a guionistes i falleres majors de València que van entregar els palets. També van rebre insígnies els “jubilats” de JCF, Félix Crespo i Vicente Fayos, i els treballadors en actiu Francisco Lledó (president de JCF) i Sandra Muñoz (fallera major de València).

Sopar mitjans Convent 20120312 009

El rogle on es planta la falla de Convent va ser el lloc on la comissió va repartir insígnies a diverses persones relacionades amb la comissió i la festa. Després d’un sopar, en van rebre el guionista de la falla d’enguany, Hernan Mir, i el codirector  amb ell de la revista Cendra, Manolo Sanchís, a més dels guionistes d’altres anys Javier Tejero i Miguel Prim. També tingueren insígnies les falleres majors de València de 2011 i 2010, Laura Caballero i Pilar Giménez, així com l’actual, Sandra Muñoz; el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, el seu predecessor Félix Crespo i l’anterior secretari general de l’organisme, Vicente Fayos, que va deixar el càrrec recentment per motius de salut. De testimonis, diversos mitjans de comunicació, presidents de falles veïnes i fallers de la comissió, i naturalment el president de Convent, Jesús Barrachina.

planta convent 20120312 001

planta convent 20120312 006

planta convent 20120312 011

planta convent 20120312 013

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar