Turisme i bon menjar en la G-6

Entretinguda, enriquidora i soborosa (per la fideuà que es menjaren) va ser la jornada de convivència de sis juntes locals falleres (Alzira, Borriana, Gandia, Denia, Sagunt i Torrent) que va tindre lloc este dissabte a Gandia.

Les falleres majors de Gandia, Sonia Mascarell i Laura Montero, van rebre les juntes locals visitants a la Casa de la Marquesa a les deu del matí, per a després anar totes a una recepció al Saló de Plenaris de l’ajuntament de la ciutat. A continuació, els representants de les diverses localitats van visitar el Palau Ducal, seu dels Borja, i posteriorment van gaudir del plat estrella de Gandia, la fideuà, gràcies a l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia, on tots van tenir oportunitat de compartir anècdotes i explicar-se com es fa la festa fallera en cada població. L’acte comptà amb la col•laboració del Museu Faller de Gandia, l’Ajuntament de Gandia, l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i la empresa Dulcesol.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar