¿Has leído "Los trenes falleros"?

Turisme i bon menjar en la G-6

localsgandia

Entretinguda, enriquidora i soborosa (per la fideuà que es menjaren) va ser la jornada de convivència de sis juntes locals falleres (Alzira, Borriana, Gandia, Denia, Sagunt i Torrent) que va tindre lloc este dissabte a Gandia.

Les falleres majors de Gandia, Sonia Mascarell i Laura Montero, van rebre les juntes locals visitants a la Casa de la Marquesa a les deu del matí, per a després anar totes a una recepció al Saló de Plenaris de l’ajuntament de la ciutat. A continuació, els representants de les diverses localitats van visitar el Palau Ducal, seu dels Borja, i posteriorment van gaudir del plat estrella de Gandia, la fideuà, gràcies a l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia, on tots van tenir oportunitat de compartir anècdotes i explicar-se com es fa la festa fallera en cada població. L’acte comptà amb la col•laboració del Museu Faller de Gandia, l’Ajuntament de Gandia, l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i la empresa Dulcesol.