Els anònims que fan les Falles, en una exposició

Per tractar d’oblidar als [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] (no sols estan en la política), podem fer una visita a l’exposició fotogràfica al voltant dels personatges anònims que fan possible la festa fallera i que s’ha inaugurat hui a l’Estació del Nord de València. El seu títol, Imprescindibles.

Una sèrie de fotografies de gran format en les quals apareixen perruqueres, bunyolers, tècnics d’il·luminació, vestidors de la Mare de Déu i altres treballadors anònims de les Falles, es podran vore a l’explanada exterior de l’Estació del Nord fins al 20 de març. Un total de 14 professionals que han sigut fotografiats per Dolors Serra i que la fallera major de València, Sandra Muñoz, i la seua cort d’honor, han tingut l’oportunitat de conéixer en persona hui, el dia de la inauguració de la mostra.

En les imatges hi ha retrats de Lola Meseguer (flautista en una banda de música), Jorge Civera (bunyoler), Yolanda García (perruquer), Carmen Asins (indumentarista), Carolina Cot (florista), Vicente Viana (vestidor de la Mare de Déu), Fernando Roda (orfebre), Vicente Ángel (cantant d’orquestra), José Antonio Orozco (il·luminador), José Varjas (pirotècnic), José Marí (fabricant de teixits regionals), Miguel Ballester (artista faller), Chelo Miralles (comerciant d’indumentària valenciana) i Àlex Roig (netejador).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar