Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Els anònims que fan les Falles, en una exposició

Per tractar d’oblidar als pirates que hi ha pel món faller (no sols estan en la política), podem fer una visita a l’exposició fotogràfica al voltant dels personatges anònims que fan possible la festa fallera i que s’ha inaugurat hui a l’Estació del Nord de València. El seu títol, Imprescindibles.

Una sèrie de fotografies de gran format en les quals apareixen perruqueres, bunyolers, tècnics d’il·luminació, vestidors de la Mare de Déu i altres treballadors anònims de les Falles, es podran vore a l’explanada exterior de l’Estació del Nord fins al 20 de març. Un total de 14 professionals que han sigut fotografiats per Dolors Serra i que la fallera major de València, Sandra Muñoz, i la seua cort d’honor, han tingut l’oportunitat de conéixer en persona hui, el dia de la inauguració de la mostra.

imprescindibles 4

En les imatges hi ha retrats de Lola Meseguer (flautista en una banda de música), Jorge Civera (bunyoler), Yolanda García (perruquer), Carmen Asins (indumentarista), Carolina Cot (florista), Vicente Viana (vestidor de la Mare de Déu), Fernando Roda (orfebre), Vicente Ángel (cantant d’orquestra), José Antonio Orozco (il·luminador), José Varjas (pirotècnic), José Marí (fabricant de teixits regionals), Miguel Ballester (artista faller), Chelo Miralles (comerciant d’indumentària valenciana) i Àlex Roig (netejador).