Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Lledó defendrà demà les Falles com a Patrimoni de la Humanitat

El procés va lent, pero segur. Demà, el regidor de fires i festes de l’Ajuntament de València, Francisco Lledó, anirà a Tarragona a defendre la candidatura de les Falles per a aconseguir el nomenament de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Allí exposarà al Consell de Patrimoni Històric les bondats de la nostra festa, la qual competirà amb altres de la resta d’Espanya. Només dues seran les elegides, així que, creuem els dits o posem espelmes a algun sant.

Lledó, que estarà acompanyat pel secretari autonòmic de Cultura, Rafael Ripoll, i per la directora general de Patrimoni, Marta Alonso, està convençut que les Falles són una bona candidatura respaldada per les seues manifestacions artístiques, culturals i socials, i per defendre les identitats valencianes.