Lledó defendrà demà les Falles com a Patrimoni de la Humanitat

El procés va lent, pero segur. Demà, el regidor de fires i festes de l’Ajuntament de València, Francisco Lledó, anirà a Tarragona a defendre la candidatura de les Falles per a aconseguir el nomenament de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Allí exposarà al Consell de Patrimoni Històric les bondats de la nostra festa, la qual competirà amb altres de la resta d’Espanya. Només dues seran les elegides, així que, creuem els dits o posem espelmes a algun sant.

Lledó, que estarà acompanyat pel secretari autonòmic de Cultura, Rafael Ripoll, i per la directora general de Patrimoni, Marta Alonso, està convençut que les Falles són una bona candidatura respaldada per les seues manifestacions artístiques, culturals i socials, i per defendre les identitats valencianes.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar