Invasió mora a ‘Almirant’

paradamora1No seran quatre gats (o millor dit, quatre moros), sinó  700 les persones participaran en la parada mora de la Falla Almirall Cadarso-Comte d’Altea d’enguany, un clàssic fa temps de la setmana fallera. I atenció que canvien el recorregut, no siga que te n’isquen teranyines esperant en un cantó per on no vagen a passar. La cita, el 19 de març a les huit de la vesprada.

Seran 18 filaes, 11 bandes de música, 3 ballets i uns quants cavalls, camells i carrosses els que desfilaran en 36a edició de la parada mora d’esta comissió. Entre les filaes destaca com sempre la d’hurís, en la qual participa la fallera major de València 2011, Laura Caballero, i la seua cort d’honor. Enguany el Rei Moro és Mariano Bayo, representant de la Federació Valenciana de Moros i Cristians.

Cal tenir en compte que l’acte començarà més tard de l’habitual per tal d’esperar a la fallera major de València i la seua cort d’honor, que abans assistiran a la Cavalcada del Foc. Altre canvi és el recorregut, ja que es començarà a l’avinguda Regne de València (cantó amb el carrer Borriana), per continuar pel carrer Almirall Cadarso. L’espectacle, que durarà unes dues hores, tindrà disponibles 2.000 localitats per al públic que compre una entrada per 10 euros, però es calcula que unes 15.000 persones veuen la desfilada des del peu del carrer.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar