¿Has leído "La falla de La Margot"?

Al tombe, Salamanca-Comte d’Altea

escutscaI mentre ja comencen a arribar al carrer peces de les falles més grans de València (ja hi ha “plàstics” de Sueca-Literat Azorín, Nou Campanar, Na Jordana, Cuba-Literat-Azorín, l’Antiga, Cuba-Literat Azorín i d’altres), la més xicoteta falla de Salamanca-Comte d’Altea no renuncia a la plantà tradicional “al tombe” i la posarà en marxa el dia 12 de març a les 20.00 hores. Els fallers hauran de menjar bons bunyols eixe dia per a pujar el monument amb força.

La plantà “al tombe” és una modalitat en la qual el remat de la falla s’alça espentant-lo un grup de persones, que és com es realitzava este acte quan les falleres eren més menudes i no s’utilitzaven grues. A l’encreuament dels carrers Salamanca i Comte d’Altea, al barri valencià de Russafa, el públic pot vore en viu i en directe com es fa el pròxim dilluns.

La falla que es plantarà és una visió crítica al barri de l’Eixample de l’artista faller Juanjo García, i que té per lema Per exemple, l’Eixample.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar