Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Masclet nº 5, el perfum dels fallers de veritat

MASCLET N5 ALT

Esta setmana fallera, quan et poses la indumentària valenciana, no et pot faltar el perfum més adequat per a la mateixa: Masclet nº 5. Este aroma creat per Amstel i el pirotècnic Vicente Caballer és la veritable olor de les Falles, segons els seus creadors. El que no han dit és si el frasc explota si se’t cau a terra.

El megapatrocinador faller Amstel no té bastant amb els events i comissions on està present durant la setmana fallera i ha creat un perfum que, diuen, és l’essència olfativa de les Falles, una olor que pot recordar la festa durant tot l’any. Amb l’assessorament d’un expert en pirotècnia, Vicente Caballer, i el seu fill, han desenrotllat esta curiosa fragància. Si vols comprovar que això és veritat, pots aconseguir-ne una mostra en la web www.lotuyosiempremolamas.com només explicant què és per a tu l’olor a pólvora (e introduint les teues dades, com sol passar en estos casos). Si la teua descripció està entre les 100 més imaginatives, cosa que sabràs el 15 de març, t’enviaran la botelleta a casa i podras sorprendre a tus amics de la falla amb la teua olor a Falles.