Masclet nº 5, el perfum dels fallers de veritat

Esta setmana fallera, quan et poses la indumentària valenciana, no et pot faltar el perfum més adequat per a la mateixa: Masclet nº 5. Este aroma creat per Amstel i el pirotècnic Vicente Caballer és la veritable olor de les Falles, segons els seus creadors. El que no han dit és si el frasc explota si se’t cau a terra.

El megapatrocinador faller Amstel no té bastant amb els events i comissions on està present durant la setmana fallera i ha creat un perfum que, diuen, és l’essència olfativa de les Falles, una olor que pot recordar la festa durant tot l’any. Amb l’assessorament d’un expert en pirotècnia, Vicente Caballer, i el seu fill, han desenrotllat esta curiosa fragància. Si vols comprovar que això és veritat, pots aconseguir-ne una mostra en la web www.lotuyosiempremolamas.com només explicant què és per a tu l’olor a pólvora (e introduint les teues dades, com sol passar en estos casos). Si la teua descripció està entre les 100 més imaginatives, cosa que sabràs el 15 de març, t’enviaran la botelleta a casa i podras sorprendre a tus amics de la falla amb la teua olor a Falles.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar