Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Sant Roc s’emporta l’estoreta de Torrent

IMG 6075b

Sí, la Falla Sant Roc s’emporta un grapat de premis del cant de l’estoreta organitzat per la Falla Sant Roc. Sona rar, però té una explicació que no és l’endoll: hi ha premis que atorga la Junta Local Fallera de Torrent, que són on ha triomfat esta comissió; altres premis sí els donen els organitzadors. El programa Cadafal de Ràdio 9 va estar present en l’acte.

En efecte, la comissió de Sant Roc va guanyar el primer premi de Junta Local Fallera al millor cant i també el de millor conjunt amb la interpretació de les festes de la Puríssima d’Ontinyent. Per altre lloc, la Falla Avinguda va aconseguir el primer premi al xiquet típic per la representació de Teodor Llorente com a iniciador de la Renaixença Valenciana, mentre que la Falla La Cotxera va rebre el premi extraordinari de Ràdio 9 a la millor representació. Són les triomfadores d’un concurs on van participar 13 falles de la localitat, i que ha tingut el següent palmarés:

 

PREMI EXTRAORDINARI

– Ràdio 9: La Cotxera

PREMIS MILLOR CONJUNT

– Especial JLFT: Sant Roc

– 1r La Plaça

– 2n Avinguda

– 3r La Cotxera

– Ramón y Cajal

– Saragossa

– Sedaví

xiquet tipic

PREMIS MILLOR XIQUET TÍPIC

– Especial JLFT: Sant Roc

– 1r Ángel de l’Alcazar

– 2n Avinguda

– 3r La Cotxera

– Ramón y Cajal

– Poble Nou

– Santa Llùcia

IMG 7481b

PREMIS MILLOR CANT

– Especial JLFT: Avinguda

– 1r Lope de Rueda

– 2n Segon Tram

– 3r Avinguda

– Ángel de l’Alcasser

– La Plaça

– Nicolás Andreu