Se’m caurà una estrella a Russafa

Semblarà que haja caigut una estrella a Russafa divendres 9 de març, ja que serà el dia en el qual s’inauguren les il·luminacions al carrer més grans de la ciutat, les de Sueca-Literat Azorín, Cuba-Literat Azorín i Cuba-Puerto Rico. A partir de les 20.30 hores començarà l’espectacle de la primera encesa.

Eixes tres comissions veïnes de Russafa, punteres en la il·luminació de carrer fallera, s’han posat d’acord per a inaugurar les seues llums el mateix dia, però no ho faran a la vegada: Cuba-Puerto Rico començarà a les 20.30, Sueca-Literat Azorín a les 21.00, i Cuba-Literat Azorín mitja hora després, a les 21.30. Ara bé, tanta llum no suposarà una factura tan elevada en consum com en anys anteriors, ja que s’utilitzaran milers de bombetes de tipus led, les quals gasten poquen, que no estan les coses per a malbaratar. En altre lloc de València, a Algirós, Duc de Gaeta-Pobla de Farnals ja ha encés els seus arcs lluminosos instal·lats per l’empresa Elefecs de Múrcia.