Cuba i Cervantes conten un poc de les seues falles

Els fallers ja tenen genes que vegen les seues falles, i això que encara no estan plantades.  Per un costat, la Falla Cervantes-Pare Jofré ens recorda que en el seu monument col·laboren importants autors plàstics, i per altra Cuba-Literat Azorín aposta per fusionar la falla gran amb la il·luminació del carrer.

El monument de la Falla Cervantes, de lema Del clàssic al pop, fa un recorregut de la història de l’art on es demostra que algunes de les icones clàssiques artístiques s’han convertit en modernes amb el pas del temps. Una imatge molt clàssica convertida en pop és la menina, figura que interpretaran a la seua manera importants artistes valencians com són Antonio de Felipe González, “Anzo”, Carmen García Gordillo, Antoni Durá, Marcos Caparrós Durán i Luis Cebaqueva Siles. També col·laborarà en este concepte l’Associació Valenciana de la Paràlisi Cerebral AVAPACE.

Botant a la secció especial, la Falla Cuba-Literat Azorín intentarà enguany que la falla que plantarà Pere Baenas es fusione amb la il·luminació de Lucio Mariano en una única obra d’art, de manera que l’espectador es veja immers en un món de formes, llum i color amb les flors com a temàtica quan vaja a la demarcació de la falla. Ja dóna una idea d’estes intencions el fet que el lema del monument siga Floreal i el de les llums, Flors de llum. Parlant d’estes últimes, ja fa dies que s’estan muntant, però això es altra notícia.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar