Ramón y Cajal presenta els seus llibrets

Aprofitant la celebració dels Jocs Florals a Torrent, la Falla Ramón y Cajal d’esta ciutat han organitzat unes jornades culturals on, entre altres coses, presentaran els seus llibrets gran i infantil, hi haurà una xarrada sobre el present, passat i futur d’estes publicacions, i a més es farà un concurs cultural al voltant de la història de les Falles de Torrent.

Tots els actes se celebraran al casal de la comissió, situat al carrer Sant Pere Màrtir, número 9, de Torrent. El programa d’estes jornades és el següent.


Dimarts 6 de març

A les 22:00 h . Presentació dels llibrets de les Falles de Torrent. A continuació una taula rodona moderada per D. Joan Castelló al voltant del “Passat, present i futur dels llibrets de falla” en la qual participaran Hugo Morte de la falla el Mocador de Sagunt, Sebas Marín de la falla Borrull-Socors de València, Nelo Vilaplana de la falla Palleter de València, un dels coordinadors de la part de recerca del Llibre Oficial 2012 de JCF, Juanjo Medina de la falla Plaça de Jesús i Andres Andreu de la falla Ramón i Cajal de Torrent.

Dimecres, dia 7 de març

A les 22:00 h. Concurs lúdic cultural “A Torrent no li falles” en què tota la gent relacionada amb el món de les falles podrà demostrar els seus coneixements de la història i actualitat de les falles de Torrent.

Dijous, dia 8 de març

Cloenda i lliurament de premis dels “XXXVI Jocs Florals Fallers i Els XXVIII Jocs Florals Fallers Infantils de Torrent” on els guanyadors de cada categoria recitaran els seus poemes.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar