Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Monterrubio en el llibret de Joan d’Aguiló

DSC 4814

Este dimarts va presentar-se el llibret de la Falla Joan d’Aguiló-Gaspar Aguilar a la Beneficència, el qual, encara que no tan gros com altres anys, tindrà diverses col·laboración con un article sobre l’artista faller Julio Monterrubio i altre sobre la revista Pensat i Fet, de la qual es complixen cent anys.

llibretja12

En l’obra, presentada en una equadernació de luxe, hi ha articles relacionats amb el món faller com “Pensat i Fet, la revista que dignificà la cultura de les falles”, de Joan Castelló; i “Julio Monterrubio: trenta anys fent falla”, d’Ivan Esbrí. Ara bé, també n’hi ha en relació a altres temes com “L’aquarel·la a València”, de José Francisco Rams Lluch i “Les etiquetes tarongeres a la Comunitat Valenciana”, de Tomás Viana. L’explicació i relació de la falla són de la poetessa Empar Cabrera.

DSC 4775