Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El llibret de Plaça de Jesús reivindica l’espai públic

llibretjesus2Dijous passat van presentar-se els llibrets gran i infantil de la Falla Plaça de Jesús a l’espai cultural del Centre Comercial Ademuz. El primer ve carregat de col·laboracions i reivindica l’ús de l’espai públic per a activitats quotidianes i especials, incloses les que té previstes la comissió fallera. Quant a l’infantil, està basat en el relat El teatre de les ombres de Michael Ende que conta la història de la xiqueta Ofèlia i dues ombres, i per altra banda inclou un Pasapalabra per a aprendre coses de les Falles. I parlant de llibrets, el dia 28 de febrer presentarà el seu la Falla Joan d’Aguiló-Gaspar Aguilar, i ho farà a les 20.00 hores al Saló Alfons el Magnànim de la Beneficència.

Estes són algunes imatges de les intervencions realitzades durant l’acte de presentació del llibret de la Falla Plaça de Jesús:

llibretjesus1

llibretjesus3