Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Corona plantarà caminants

Sembla difícil plantar una cosa que camine, però això farà la Falla Mossén Sorell-Corona en la seua línia innovadora. El projecte d’Anna Ruiz per a la falla gran tindrà per lema Caminants en xanques i seran diferents caminants a una certa altura, mentre que la infantil, de la mateixa artista, es dirà Amagatalls i serà un bosc on els xiquets aprenen coses dels animals.

El monument gran estarà format per diferents caminats situats a un nivell elevat i amb un naturalisme humanitzat que caminaran, en soledat, damunt de les seues xanques, buscant el camí dels seus ideals. Seran figures fetes de tela i no obstant nues, representant persones somniadores que volen crear i aportar poesia al món.

coronagran

Quant al projecte infantil, està plantejat com una falleta didàctica amb la qual poden interactuar els xiquets, fórmula que ja va funcionar bé l’any passat.

coronainf