Corona plantarà caminants

Sembla difícil plantar una cosa que camine, però això farà la Falla Mossén Sorell-Corona en la seua línia innovadora. El projecte d’Anna Ruiz per a la falla gran tindrà per lema Caminants en xanques i seran diferents caminants a una certa altura, mentre que la infantil, de la mateixa artista, es dirà Amagatalls i serà un bosc on els xiquets aprenen coses dels animals.

El monument gran estarà format per diferents caminats situats a un nivell elevat i amb un naturalisme humanitzat que caminaran, en soledat, damunt de les seues xanques, buscant el camí dels seus ideals. Seran figures fetes de tela i no obstant nues, representant persones somniadores que volen crear i aportar poesia al món.

coronagran

Quant al projecte infantil, està plantejat com una falleta didàctica amb la qual poden interactuar els xiquets, fórmula que ja va funcionar bé l’any passat.

coronainf

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar