Corona plantarà caminants

Sembla difícil plantar una cosa que camine, però això farà la Falla Mossén Sorell-Corona en la seua línia innovadora. El projecte d’Anna Ruiz per a la falla gran tindrà per lema Caminants en xanques i seran diferents caminants a una certa altura, mentre que la infantil, de la mateixa artista, es dirà Amagatalls i serà un bosc on els xiquets aprenen coses dels animals.

El monument gran estarà format per diferents caminats situats a un nivell elevat i amb un naturalisme humanitzat que caminaran, en soledat, damunt de les seues xanques, buscant el camí dels seus ideals. Seran figures fetes de tela i no obstant nues, representant persones somniadores que volen crear i aportar poesia al món.

Quant al projecte infantil, està plantejat com una falleta didàctica amb la qual poden interactuar els xiquets, fórmula que ja va funcionar bé l’any passat.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar