Corona plantarà caminants


Sembla difícil plantar una cosa que camine, però això farà la Falla Mossén Sorell-Corona en la seua línia innovadora. El projecte d’Anna Ruiz per a la falla gran tindrà per lema Caminants en xanques i seran diferents caminants a una certa altura, mentre que la infantil, de la mateixa artista, es dirà Amagatalls i serà un bosc on els xiquets aprenen coses dels animals.

El monument gran estarà format per diferents caminats situats a un nivell elevat i amb un naturalisme humanitzat que caminaran, en soledat, damunt de les seues xanques, buscant el camí dels seus ideals. Seran figures fetes de tela i no obstant nues, representant persones somniadores que volen crear i aportar poesia al món.

Quant al projecte infantil, està plantejat com una falleta didàctica amb la qual poden interactuar els xiquets, fórmula que ja va funcionar bé l’any passat.