¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Torrent també tindrà despertà multitudinària

Molts fallers ja estan escalfant braç per a la despertà multitudinària, però no només a València, que serà diumenge: també a Torrent. Serà la primera vegada que esta localitat celebra una despertà conjunta el dia de la Crida, que este cas tindrà lloc demà. I per a recuperar forces, paelles en el Parc Central (es recomana un pot de Reflex per poder agarrar la cullera després de tirant de petard).

La Crida arriba a Torrent demà, però per a començar un dia d’allò més faller, a les vuit del matí hi haurà una despertà conjunta de totes les comissions de la ciutat que començarà i finalitzarà en la plaça Bisbe Benlloch i passarà per la part baixa de l’avinguda la Veda. A diferència de València, seran les pròpies comissions les que hauran d’encarregar-se de la pirotècnia i de les complir les mesures obligatòries de seguretat. Després d’este acte, els fallers podran recuperar-se de l’esforç amb un desdejuni a la Torre.

I per tal que no decaiga la festa, a continuació hi haurà un temps de germanor fallera al Parc Central amb un festival de paelles, també a càrrec de cada comissió. A continuació, a descansar i a preparar-se per a la Crida. Ara bé, a les 19 hores (abans que altres anys) tindrà lloc l’homenatge al faller davall de l’escultura d’El Granerer, on assistiran els representants de les comissions falleres de Torrent. Després serà quan vagen a la Torre per assistir a la Crida.

En efecte, a les 20 hores de demà començarà un espectacle de llums a la Torre i acompanyament musical que introduiran el moment en el qual l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, entregarà les claus de la ciutat a les falleres majors de la mateixa, Inma García i la infantil Irene Andreu. Després, la fallera major de Torrent començarà el seu discurs per a convidar a tot el món a les festes. Un castell de focs artificials disparat per Pirotècnia Caballer tancarà la Crida de Torrent. I al dia següent, Cavalcada del Ninot Infantil a partir de les deu del matí. La qüestió es no parar.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar