¿Has leído "La mascletà"?

Manuel Pérez i la Falla Borrull guanyen el Premi Enric Soler i Godes

Manuel Pérez, amb un text publicat en el llibret de la Falla Borrull-Socors, és el guanyador del premi Enric Soler i Godes d’enguany junt a l’esmentada comissió fallera. El premi, que forma part dels Premis de les Lletres Falleres, va entregar-se ahir de vesprada al casal de Na Jordana durant la presentació de la Revista d’Estudis Fallers, editada per l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF).

L’article, que té el títol “Dels romanços de cec a l’auca de la Falla Borrull”, repassa la història i l’evolució de les auques en la nostra literatura, des dels seus inicis fins al seu ús actual com a recurs didàctic i divulgatiu de la nostra història i cultura per part dels professionals de l’educació. El seu autor va rebre 300 euros i un diploma dissenyat per l’artista faller Víctor Valero, mentre que la Falla Borrull-Socors també va aconseguir 300 euros i un estendard obra del grup d’artistes Fet d’Encàrrec (Marisa Falcó i Paco Pellicer). Una vintena de candidatures s’han presentat a este premi al millor article de llibret publicat en la comarca de l’Horta.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar