Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Manuel Pérez i la Falla Borrull guanyen el Premi Enric Soler i Godes

enricsg

Manuel Pérez, amb un text publicat en el llibret de la Falla Borrull-Socors, és el guanyador del premi Enric Soler i Godes d’enguany junt a l’esmentada comissió fallera. El premi, que forma part dels Premis de les Lletres Falleres, va entregar-se ahir de vesprada al casal de Na Jordana durant la presentació de la Revista d’Estudis Fallers, editada per l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF).

L’article, que té el títol “Dels romanços de cec a l’auca de la Falla Borrull”, repassa la història i l’evolució de les auques en la nostra literatura, des dels seus inicis fins al seu ús actual com a recurs didàctic i divulgatiu de la nostra història i cultura per part dels professionals de l’educació. El seu autor va rebre 300 euros i un diploma dissenyat per l’artista faller Víctor Valero, mentre que la Falla Borrull-Socors també va aconseguir 300 euros i un estendard obra del grup d’artistes Fet d’Encàrrec (Marisa Falcó i Paco Pellicer). Una vintena de candidatures s’han presentat a este premi al millor article de llibret publicat en la comarca de l’Horta.