Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

Llum al síndrome de Rett

bllumEl síndrome de Rett, una greu malaltia que afecta sobretot a xiquetes, rebrà el suport dels fallers de Barri La Llum i de tot aquell que vulga unirse a ells, amb una amena jornada solidària que comptarà amb mercadet, teatre, conferència, dansa ¡i fins i tot massatges! Serà propet de Falles, el 10 de març.

Matí i vesprada, en horari d’11 a 14 hores i de 16.30 a 18.30, hi haurà un mercadet solidari amb productes de primera i segona mà, i a la vegada s’oferiran massatges de 20 minuts a canvi d’un mòdic preu. A les set de la vesprada tindrà lloc una conferència sobre el síndrome de Rett, i mitja hora després teatre a càrrec del quadre artístic infantil de la Falla Barri La Llum. A les 23.00, l’escola de dansa de Sergio Alcover oferirà un espectacle. L’entrada al teatre i a este últim event costarà 1 euro que anirà íntegrament al projecte d’investigació del síndrome de Rett, al igual que la recaptació del mercat i dels massatges. Part de la recaptació d’una barra que s’instal·larà durant tot el dia tindrà la mateixa destinació.