Llum al síndrome de Rett

bllumEl síndrome de Rett, una greu malaltia que afecta sobretot a xiquetes, rebrà el suport dels fallers de Barri La Llum i de tot aquell que vulga unirse a ells, amb una amena jornada solidària que comptarà amb mercadet, teatre, conferència, dansa ¡i fins i tot massatges! Serà propet de Falles, el 10 de març.

Matí i vesprada, en horari d’11 a 14 hores i de 16.30 a 18.30, hi haurà un mercadet solidari amb productes de primera i segona mà, i a la vegada s’oferiran massatges de 20 minuts a canvi d’un mòdic preu. A les set de la vesprada tindrà lloc una conferència sobre el síndrome de Rett, i mitja hora després teatre a càrrec del quadre artístic infantil de la Falla Barri La Llum. A les 23.00, l’escola de dansa de Sergio Alcover oferirà un espectacle. L’entrada al teatre i a este últim event costarà 1 euro que anirà íntegrament al projecte d’investigació del síndrome de Rett, al igual que la recaptació del mercat i dels massatges. Part de la recaptació d’una barra que s’instal·larà durant tot el dia tindrà la mateixa destinació.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar