Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído ¿Sabías esto??

Exaltació del Botànic i premis Roure, tot en u

L’Agrupació de Falles del Botànic celebrarà dissabte que ve, 25 de febrer, l’exaltació de les falleres majors i falleres majors infantil de les comissions agrupades. Serà al Saló Noches de Bohemia a les 19 hores, i en el mateix acte s’entregaran els premis Roure d’enguany, cosa per la qual els fallers dormiran poc si volen anar a la despertà del dia següent.

La mantenidora de l’exaltació del Botànic serà Paula Sánchez Torondel, component de la cort d’honor de la fallera major de València 2011 i fallera d’una comissió d’esta agrupació, Gran Via Ferran el Catòlico-Erudit Orellana. Quant als premis Roure, s’entregarà l’individual a Emilio Damiá Vicente, i el col·lectiu a la Federació de Falles amb Especial Enginy i Gràcia.