Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El Raval presenta el llibret del 40 aniversari

DSCN8847

Este dilluns 20 de febrer va presentar-se el llibret de la Falla El Raval de Cullera, el qual commemora els quaranta anys de la comissió amb articles sobre la seua història, així com un repàs a l’origen del ninot indultat en la ciutat, del qual es complix la mateixa commemoració. L’obra compta amb articles dels periodistes Salvador Vives i Joan Castelló.

LlibretRaval2012

En l’acte de presentació, celebrat al Centre Cultural del Raval, van intervindre Enric Nicola Hernández (president de la comissió), Salvador Tortajada Tur (coordinador del llibret), Salvador Vives Fuertes (periodista i col·laborador), Joan Castelló Lli (periodista, membre de l’ADEF i col·laborador) i Andreu Piqueras (regidor de festes de l’Ajuntament de Cullera).