Si la teua falla és la millor, guanya un premi

Home, per a qualsevol faller la seua falla és la millor, però ¿per què? Responent esta pregunta pots aconseguir estar més guapo o guapa (i no va amb segones) pel morro, ja que el diari Levante-EMV ha convocat un concurs on només per explicar per quina raó creus que la teua comissió és la millor, pots guanyar premis com tractaments estètico-mèdics, sessions de spa i nits d’hotel. Fallers de la falla que més gent participe se’ls emportaran.

Amb este concurs es premiarà la falla que més fallers es registren a la web del diari i contesten a la pregunta de per què és la millor. Els fallers d’eixa comissió seran els guanyadors per sorteig de tots els premis. Això sí, encara que es permet que participen tots els falles que vulguen d’una mateixa falla, només es permet una participació per persona. Es podrà participar fins al 20 de març de 2012, i els premis que hi ha en joc són 5 tractaments mèdico-estètics individuals de Dorsia, 2 nits a l’Hotel Barceló de Madrid, 2 passes dobles de spa per a Activa Club, 1 lot de productes per al cabell Yunsey i un diagnòstic del cabell i tractament personalitzat amb tecnologia Nanomax en Lydia. N’hi ha més informació en esta pàgina.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar