¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Xarrades sobre la festa en Félix Pizcueta

Diversos col·loquis sobre aspectes de les Falles i de la nostra terra és el que hi ha en la setmana cultural de la Falla Félix Pizcueta-Ciril Amorós que hui comença. Estos actes estan enclavats dins de la celebració del 125é aniversari de la comissió que es complixen enguany (per a ofegar-se apagant tantes espelmes).

Totes les conferències es realitzaran al casal de la comissió, situat al carrer Russafa, número 25 (passatge de Russafa, local 1), de València, i començaran a les 20.30 hores. Una vegada acabada cadascuna, podrà participar el públic en la xarrada. El programa previst d’estos col·loquis és el següent:

  • Dilluns 20 de febrer: inauguració de la setmana cultural per part del president i la fallera major de la comissió. Conferència sobre enologia, per Antonio Zahonero (Finca Sanblas).
  • Dimarts 21 de febrer: Les Falles, per Rafael Ibáñez Sánchez (artista de la falla gran de la comissió).
  • Dimecres 22 de febrer: La Senyera / Revistes falleres, per Óscar Rueda Pitarque.
  • Dijous 23 de febrer: Indumentària, per Amparo Gómez (Espolín).
  • Divendres 24 de febrer: Pirotècnia.